Politika privatnosti

Mi smo o forumu zajednice bonus.express („mi“, „naši“, „mi“). Posvećeni smo zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Ako imate pitanja o svojim ličnim podacima, molimo vas Kontaktiraj nas.

Koje informacije imamo o tebi?

Tip podataka koji sakupljamo i obrađujemo uključuje:

  • Vaše ime ili korisničko ime.
  • Tvoja e-mail adresa.
  • Vaša IP adresa.

Dalji podaci se mogu prikupljati ako odaberete da ga podijelite, na primjer ako popunite polja na vašem profilu.

Sakupljamo neke ili sve ove informacije u sledećim slučajevima:

  • Registrujete se kao član na ovoj web stranici.
  • Popunjavate naš kontakt formular.
  • Pregledavate ovu stranicu. Pogledajte „Politiku kolačića“ u nastavku.
  • Popunjavate polja na vašem profilu.

Kako se koriste vaši lični podaci

Vaše lične podatke možemo koristiti na sledeće načine:

  • Da biste postali registrovani član našeg sajta, kako biste doprineli sadržaj na ovoj web stranici.
  • Možemo koristiti vašu e-adresu kako bismo vas obavijestili o aktivnostima na našoj web lokaciji.
  • Vaša IP adresa se snima kada izvršavate određene radnje na našoj web lokaciji. Vaša IP adresa nikada nije javno vidljiva.

Drugi načini da koristimo vaše lične informacije.

Pored obaveštavanja o aktivnostima na našoj web stranici koje mogu biti relevantne za vas, s vremena na vreme možda ćemo želeti da sa svim članovima komuniciramo bilo kakve važne informacije, kao što su bilteni ili najave putem e-pošte. Možete se prijaviti ili odbaciti takve e-pošte u svom profilu.

Možemo prikupljati informacije o vama koje vas ne mogu identificirati tijekom vaše interakcije s našom web lokacijom. Ove informacije mogu uključivati ​​tehničke informacije o pretraživaču ili vrsti uređaja koji koristite. Ove informacije će se koristiti isključivo u svrhu analitike i praćenja broja posjetitelja naše stranice.

Čuvanje vaših podataka sigurno

Mi smo posvećeni da obezbedimo da sve informacije koje nam pružite sigurno. Da bismo sprečili neovlašćeni pristup ili otkrivanje, uspostavili smo odgovarajuće mjere i procedure za zaštitu i sigurnost informacija koje sakupljamo.

Cookie policy

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji nam postavljaju na vašem računaru koji nam omogućavaju da pružimo određene funkcionalnosti na našoj web lokaciji, kao što su mogućnost prijavljivanja ili pamćenje određenih preferenci.

Imamo detaljnu politiku kolačića i više informacija o kolačićima koje smo postavili na ovoj stranici.

prava

Imate pravo pristupa ličnim podacima koje imamo o vama ili dobijemo kopiju. Da to učinite, molim vas Kontaktiraj nas. Ako verujete da su informacije koje držimo za vas nepotpune ili netačne, možete Kontaktiraj nas da nas zatraže da završimo ili ispravimo te informacije.

Takođe imate pravo da zatražite brisanje vaših ličnih podataka. Molim te Kontaktiraj nas ako želite da uklonimo vaše lične podatke.

Prihvatanje ove politike

Nastavak korišćenja naše stranice označava vaše prihvaćanje ove politike. Ako ne prihvatite politiku, molimo Vas da ne koristite ovu stranicu. Kada se registrujete, dalje ćemo zatražiti vaše eksplicitno prihvatanje politike privatnosti.

Promjene ove politike

U bilo koje doba možemo izvršiti izmjene ove politike. Možda će vam biti zatraženo da pregledate i ponovo prihvatite informacije u ovoj politici ako se ona promeni u budućnosti.

Politika privatnosti Ažurirano: Novembar 26, 2018 Autor: Damon

Srodni bonusi:

online blackjack zabava