0 Komentari

1 Osvoji poker karijeru sa € 2,000 bonusom!

2 Napravite depozit i unesite bonus kod STARTER

3 + Nabavite besplatnu kartu za € 2,500 GTD događaj

Auto Draft

Započnite sa € 2,000 bonusom za prvi depozit!

Auto DraftPozdrav i dobrodošli u TonyBet Poker sobu! Mi smo super potaknuti da vas dovedemo ovde, i imamo nešto pripremljeno za vas za koje mislimo da će vam se stvarno svideti. Kako bi bilo da dobiješ nevjerovatan bonus za karijeru? Naše 100% do € 2,000 bonus na prvi depozit možda je tačno ono što vam je potrebno da stvarno krećete!

Vrlo je lako nabaviti ga - jednostavno uplatite najmanje € 10, uđite u bonus kod STARTER, i mi ćemo vas srediti! Oh, i samo da vam pomognemo da počnete i da vam pokažem okolinu, takođe ćemo baciti a SLOBODNA € 10 ulaznica za € 2,500 GTD Hey Baller događaj, odvija svake druge nedelje na 7pm GMT oštro.

Auto DraftU TonyBet poker sobi ćete naći LOTS. Prvi smo predstavili Otvori lice kineski poker, i mi ostajemo verovatno najbolje mesto za igru, ali to nije sve što možete da uradite ovde! Klasični poker stolovi rade svaki dan, pa sedite i pustite da svi znaju šta se dešava u našem Texas Hold'em orOmaha tabele.

Da li volite da se adrenalin zaista utrkuje? Tada ćete voleti naše turnire za obične i OFC poker, gdje smo stalno davanje hiljada u GTD. I dok ste na tome, pobrinite se da pogledate našu jedinstvenu Run It Twice turniri - ovaj format je u poslednje vreme veoma popularan u našoj poker sobi.

Auto DraftOh, i jeste li znali da nudimo do 80% rakeback? Uvjerite se da ste upoznati detalji ovog neverovatnog posla i postati jedan od mnogih sretnih igrača koji ga trenutno koriste. Naši Hold'em i Omaha keš igre su samo rakirani na 5%, a OFC - samo 1%. Uživajte u VELIKIM PREGLEDIMA na našim dnevnim turnirima i dođite 80% rakeback SVAKI TJEDAN!

Auto DraftDa li ste jednostavno najbolji u Hold'em-u i PLO-u? Pa onda, imamo li neverovatnu ponudu za vas! Dođite i igrajte u našem mjesečniku € 5,000 GRINDERZ LEAGUEgde dajemo hiljade nagrada igračima koji igraju najviše na Hold'em i Omaha cash igrama, Sit and Go turnirima i multi-table turnirima. Hoćeš li biti jedan od sretnika dobitnici nagradnih igara?

Depozit odmah >>

Uvjeti i odredbe bonusa:

 • Ova promocija je dostupna samo igračima koji naprave svoj prvi stvarni depozit na njihov račun na TonybetPoker.com.
 • Maksimalni bonus koji svaki igrač može dobiti će biti ograničen na € 2,000 ili bilo koji ekvivalent u drugim valutama (£ 1,500, $ 2,150, 3,000 AUD, C $ 3,000).
 • Da bi se kvalificirali za bonus, igrači moraju izvršiti uplatu i osigurati da: a) unesu primjenjivi bonus kod koji se može naći na stranici promocije web-lokacije; b) igraju na bilo kom stolu sa stvarnim novcem na sajtu u toku 60 (šezdeset) dana nakon što su izvršili uplatu (“Relevantni period”); c) sakupljaju rake tokom perioda.
 • Svi rake generisani u igrama sa stvarnim novcem sa stvarnim buy-in-ima računaju se u uslove za oslobađanje bonusa uz izuzetak satelitskih turnira.
 • Bonus će biti oslobođen na Tonybet Poker računu igrača u delovima € 10. Igrač tada mora da reže 4 puta više da bi oslobodio bonus. Primer: Igrač pravi depozit od € 100. Bonus će biti pušten u delovima od € 10 za svaki € 40 igrača.
 • Ako igrač ne oslobodi cijeli bonus ili dio bonusa u periodu od 60 dana, bonus na čekanju će isteći i više neće biti dostupan za odobrenje.
 • Igrač uvijek može provjeriti svoj status bonusa na čekanju u TonyBet Poker klijentu klikom na odjeljak Blagajna> Bonus.
 • Igrači mogu imati samo jedan bonus u isto vrijeme, što znači da ne mogu koristiti bilo koji dodatni ili dodatni (dodatni) bonus dok njihov prvi bonus na depozit nije uplaćen.
 • Igrač može povući svoja sredstva u bilo koje vrijeme i još uvijek imati pravo na klađenje na poker bonus.
 • Ako igrač napravi depozit i ne igra na stolovima sa pravim novcem, još uvijek može unijeti bonus kod u aplikaciju TonyBet Poker klikom na Blagajnik> Bonus> Unesite bonus kod. Ukoliko to učine, iznos bonusa se knjiži u skladu sa najnovijim depozitom.
 • . Ova Bonus ponuda je ograničena na jednu po osobi, porodici, IP adresi, adresi kućanstva, e-mail adresi, telefonskom broju, istom broju računa za plaćanje (npr. Kreditna kartica, Skrill email adresa, itd.) I zajedničko računalo, npr. Radno mjesto ili internet cafe. Tonybet Poker zadržava pravo da povuče dostupnost ove Bonus ponude bilo kom klijentu ili grupi kupaca. Ponude se odnose samo na korisnike koji su napravili depozit za pravi novac sa Tonybet Poker.
 • U slučaju bilo kakvih sporova u vezi sa prihvatljivim depozitima, bonusima, promocijom ili bilo kojim aspektom iste, konačna odluka će biti isključivo za TonyBet Poker i svaka odluka koju je donio TonyBet Poker u vezi s tim smatraće se obavezujućom za igrače i neće biti predmet razmatranja ili žalbe od strane igrača ili bilo koje treće strane na bilo koji način.
 • TonyBet Poker zadržava pravo da izmeni ove odredbe i uslove u bilo koje vreme po sopstvenom nahođenju, uključujući otkazivanje, modifikaciju ili obustavljanje rada promocije ako, TonyBet Poker veruje da promocija nije u stanju da bude sprovedena kako je navedeno.
 • Ova promocija bonusa na prvi depozit je regulisana gore navedenim uslovima i odredbama zajedno sa Tonybet Poker pravilima određenim Tonybet Poker End User License Agreement.
Pokrenite svoje motore! Nabavite 100% do 2,000 eura na Tone Bet Online Casino! Ažurirano: Juni 17, 2019 Autor: Damon
Spread ljubav