0 Komentari
Downtown Bingo screenshot
Ova ponuda je istekla.
E [5 ~ xpires:
uspjeh 100%

Doubly Bubbly Bingo

Udvostručite bingo zabavu sa više šansi za pobedu

Udvostruči zabavu i uzbuđenje u centru grada bingo on Subota, jul 7 EDT i uzmi dvostruke šanse za pobedufantastične novčane nagrade s našim ekskluzivnim Doubly Bubbly Bingo igara.

Udvostručili smo Summer Bingo zabavu, uzbuđenje i šanse da pobedimo sa našim Doubly Bubbly Bingo igre između 8: 00PM EDT i 9: 00PM EDT u Letnja bingo soba on Subota, jul 7 EDT. Svaki Doubly Bubbly Bingo Igra će se igrati na jednom od naših letnjih tematskih bingo uzoraka i počinje sa garantovanom novčanom nagradom od $ 20.00. Novčana nagrada je zagarantovana za rast i što više igrača igra, veća je nagrada bez ograničenja koliko visoko ove uzbudljive novčane nagrade mogu penjati samo za $0.20 karticu.

Ono što nas čini Doubly Bubbly Bingo igre tako velike da garantiramo da ćete udvostručiti vašu zabavu i šanse za pobjedu bez premca Kupi 1 Get 1 Besplatno ponuda na svim karticama. To su jeftine kartice, fantastične novčane nagrade i dvostruka šansa za pobedu kada se pridružiš svom Downtown Bingo sobe za Doubly Bubbly Bingo zabava u Letnja bingo soba od 8: 00PM EDT on Subota, jul 7 EDT.

Doubly Bubbly Bingo Ažurirano: Juli 8, 2018 Autor: Damon
Spread ljubav