Pandamania

0 Komentari
Pandamania

Pandamania


Pandamania slot je jedan od Nextgen Igraći online slotovi za životinje. Igrači će se pridružiti Pandi i njegovim prijateljima u najotvorenijem zoološkom vrtu na svijetu, gdje životinje trče na nerede na pogonskim kolicima, a čuvar zooka je vezan i nigdje se ne vidi; međutim, ovaj haos može samo da dovede do više bonus karakteristika i boljih nagrada.
Pandamania mobilni slot je igra sa pet kolona koja ima tri reda i standardnih dvadeset pet linija. Sami valjci su u zoološkom vrtu, gdje možete vidjeti vodopade, kaveze i stazu upozorenja da ne hranite nijednu životinju. Dok se okrećete, uživat ćete u čudnim i zabavnim zvučnim efektima koji prate svaki spin, ali ne toliko koliko ćete cijeniti lako pratiti igru. Iskustvo Vaših slotova je dodatno poboljšano tako što vam omogućava da izaberete Vašu opkladu po okretaju, a to može biti od najmanje 1p po spinu do £ 50 po spinu.
Divlji simbol
Kao i većina slotova, imate standardne simbole na valjcima. U ovom slučaju, svi su jarko obojeni i uključuju kolica sa pogonom na pedale, neke karte za zoološki vrt, vrećicu slatkiša, vezani zookeep i naravno standardne simbole igraćih karata 9, 10, J, Q, K i A. imati jedinstvene simbole koji uključuju divlji simbol. Sam g. Panda je divlji simbol na Pandamania slot igri, a kada ga vidite, bićete srećni jer bi on mogao da pomogne da se završi dobitna kombinacija, ako može, zamenom simbola koji nedostaju.
Scatter Symbol
Pored specijalnog Panda divljeg simbola na Pandamania online slotu, imate i scatter simbol. Ovaj simbol rasipanja je znak zoološkog vrta Pandamania. Ovaj simbol ne samo da će pomoći da se kompletiraju pobjedničke kombinacije, već će biti i okidač za bonus besplatnih okretaja.
Bonus karakteristike
Pick Me Bonus - Pick Me bonus je prvi bonus na Pandamania slotu, i možete ga aktivirati simbolom lokota koji se pojavljuje samo na reels dva, tri i četiri. Poletite tri na bubnjeve i bićete odabrani. Iza lokota će biti osvojena novčana nagrada, novčana nagrada i šansa da ponovo odaberete ili sve tri nagrade.
Pobegli Panda bonus
Pobegli panda bonus je drugi bonus na Pandamania slot igri, i to je potpuno slučajno generisana funkcija. U slučajnim vremenima panda će kružiti preko ekrana dodajući divlje na bubnjeve i nadamo se da će tako napraviti pobjede.
besplatnih okretaja
Treći i konačni bonus na Pandamania slotu je bonus za besplatne okretaje. Ovo možete aktivirati slanjem tri ili više Pandamania znaka raspršivanja znakova preko bubnjeva. Na ovaj način će se dodijeliti deset besplatnih okretaja, a sve pobjede će se udvostručiti zahvaljujući 2x množitelju. Također možete ponovo aktivirati značajku tako što ćete sletjeti još tri skatera.

Random Free Slot Games:

Pobednici se ogrebaju
Pobednici se ogrebaju
da počnete sa, igrači će prvo morati da izaberu karticu. Da, postoje 10 kartice koje su raširene ...
Igrajte Slot!
akvarijum
akvarijum
Playson's Aquarium casino besplatni slot ima 5 kolutove, 3 redove i 30 platne linije. Programeri su dodali nekoliko zanimljivih mogućnosti ...
Igrajte Slot!
Goldwyns vile
Goldwyns vile
Samo za Win (JFTW) je novi softverski provajder koji nije dugo bio prisutan. Ipak, već su uspeli ...
Igrajte Slot!
Ribarac
Ribarac
Bacite svoj štap i namotajte pobjede s ANGLEROM! Ova petokraka, dvadeset isplatna linija video slotova ...
Igrajte Slot!
Legenda o zlatnom majmunu
Legenda o zlatnom majmunu
Yggdrasil su kreatori iza Legenda o Golden Monkey slot mašini. To je slot igra koja se fokusira na ...
Igrajte Slot!
Clockwork pomorandže
Clockwork pomorandže
Vi ste na satu sa velikim nagradama na liniji u fruitiest slot igri. Zavrtite šarene trake ...
Igrajte Slot!
Evropski blackjack iskuplja zlato
Evropski blackjack iskuplja zlato
European Blackjack Redeal Gold ima jednu jedinstvenu osobinu koja je razlikuje od bilo koje druge igre blackjack-a. Ova igra ...
Igrajte Slot!
Snou kraljica bogatstvo
Snou kraljica bogatstvo
Snow Queen Riches automat sa 2By2 igre je fantazijski tematski video slot koji izgleda kao da je došao ...
Igrajte Slot!
Pandamania Ažurirano: Januar 24, 2019 Autor: Aamir Berrey