klađenje na eSports objašnjeno

0 Komentari

Kladjenje na internetu je norma već neko vreme, što je opravdano, imajući u vidu ogromnu pogodnost da se sportske oklade mogu postaviti na bilo koji uređaj koji ima internet vezu. Za neke, međutim, sportsko klađenje je još uvijek novo, neistraženo iskustvo, i može doći do zabune ako ne razumijete kako sve to funkcionira. Na primer, eSports je privukao sasvim novu vrstu osoba na scenu sportskog klađenja, a možda ima i onih koji još uvek ne znaju tačno kako funkcioniše.

Za one nepoznate, eSports su video igre koje se igraju na profesionalnom nivou. Postoje brojne igre koje se mogu igrati, a oni koji ih igraju smatraju se profesionalnim igračima. Neki od žanrova igara koje se mogu igrati su; jedna protiv jedne borbene igre, timski strelci iz prve osobe i strateške igre u realnom vremenu.

Svaki žanr jedne igre je u osnovi suštinski drugačiji i zahtijeva vrlo specifičan skup vještina, te stoga svaki žanr igre ima tendenciju da bude naseljen igračima koji se fokusiraju na to da su najbolji na svom specifičnom žanru. U poslednje vreme, postavljanje opklada na eSports je postalo popularno, sa opcijama za izradu oklada koje su vrlo slične standardnim sportskim klađenjem. Pogledajmo detaljnije klađenje na eSports.

eSports Žanrovi In Detail

Prvo je važno detaljnije razumeti žanrove igara. Timske prve igre pucača su najpopularniji eSports žanr. Strelci u prvom licu nude nevjerojatno brze, akcione runde, ali još uvijek imaju prostora za duboku strategiju i taktički pristup. Postoji veliki broj različitih vrsta igara koje se mogu igrati u žanru pucača u prvom licu, uključujući hvatanje zastave, dominaciju i hvatanje i odbranu.

Strateške igre u realnom vremenu mnogo su sporije nego u prvom licu, sa fokusom na pristupanje igri iz taktičkog ugla. Strateška igra u realnom vremenu može da potraje neko vreme, sa eksplozivnim finalom koji gledaoce skoči sa svojih stolica. Strateške igre u realnom vremenu, kao što je Starcraft, pokrenule su eSports scenu i danas ostaju omiljeni favoriti.

Jedna od borbenih igara je najbrže dostupna eSports igra sa rundama koje mogu trajati samo nekoliko sekundi. Najbolji igrači ovladaju karakterom koji je dostupan u odabranoj igri i odlaze na nogu protiv protivnika, koji će isto tako ovladati omiljenim likom. Gledaoci jedne protiv jedne borbene igre su poznati kao najglasniji i najizbirljiviji, sa nekim live turnirima koji čak stavljaju igrače u zvučne slučajeve, tako da se mogu fokusirati na igru ​​bez ometanja navijačima.

Opcije klađenja na eSports

Kao i kod svih sportskih kladionica, fokus klađenja eSports je u vezi sa ponudom rizika nasuprot situaciji nagrađivanja. Ako eSports igrač, ili tim, ima reputaciju koja dominira na određenoj utakmici, i taj igrač ili tim ide protiv protivnika koji nije vjerovatno da će pobijediti, kvote iskusnijeg igrača ili pobjede tima će biti veće. Dakle, to znači da će opklada na ovog igrača ili tim na pobjedu rezultirati vrlo malom isplatom, osim ako je oklada izuzetno visoka.

Na primer, igraču koji je verovatno da će pobediti protiv jednog slabijeg igrača može se dati kvota za 1: 2. To znači da je isplata čak i novac. Ili, da budemo precizniji, ako se stavi opklada od $ 10 dolara, isplata će biti početna $ 10 nazad, plus dodatni $ 10. Isplata je niska, s obzirom da je vrlo vjerovatno da će igrač pobijediti.

Ako je, međutim, opklada stavljena na underdog-a, izgledi mogu biti značajniji 1: 10. To znači da bi opklada od $ 10 rezultirala isplatom $ 100. Ovo je dobar novac, s obzirom da je opklada rizična. Igrač nije verovatno da će pobediti, što znači da isplata treba da odražava uključeni rizik. Drugim riječima; svi vole underdog iz stvarno dobrog razloga, naime da će isplata staviti osmeh na svačije lice.

Grupne opklade i kombinovane opklade

U slučaju eSports turnira, moguće su grupne opcije klađenja ili kombinovane opcije za klađenje. Može se dati opcija za klađenje na određeni tim da bude pobjednik turnira, ili na grupu timova. Ako bilo koja grupa ulaže na pobedu, ili mesto najmanje drugi ili treći, isplate mogu i dalje biti primenljive.

U tom slučaju, kladioničar može odabrati omiljeni tim koji će pobijediti cijeli turnir, te će dobiti dodatnu veliku isplatu ako se to dogodi, ali još uvijek može dobiti malu isplatu čak i ako je omiljeni tim drugi ili treći. Ponuđene opcije klađenja zavisile bi od korišćenja online kladionice, pa je dobro posjetiti nekoliko kladionica i vidjeti koje su opcije klađenja dostupne.

Spin Palace No Deposit Casino Bonusi >>


Izvor: spinpalace.com
klađenje na eSports objašnjeno Ažurirano: Juni 18, 2019 Autor: Damon