Najbolji kladioničarski bonusi

Ostvarite svoj € 1600 Bonus

isplata 97.89%
Totalni bonus € 1600

100% do 200 € ili više.

isplata 99.98%
Totalni bonus € 200

Ogroman bonus od 1000 € na depozit! 💣

isplata 98.82%
Totalni bonus € 1000

Do 500 € Plus 20 besplatnih okretaja!

isplata 98.07%
Totalni bonus € 500

€ Bonus dobrodošlice 2400

isplata 97.81%
Totalni bonus € 2400

€ 300 + 150 besplatnih okretaja

isplata 97.80%
Totalni bonus € 300

77 besplatnih okretaja + 100% do 200 USD

isplata 98.09%
Totalni bonus $ 200

100% do 100 £ Slots

isplata 99.12%
Totalni bonus £ 100

DO € / $ 200 + 220 Besplatnih okretaja

isplata 98.24%
Totalni bonus € / $ 200

100% na prvi depozit do 200 €

isplata 98.32%
Totalni bonus € 200

Kladionice uvijek smišljaju nove načine kako privući kupce samo da bi ostale konkurentne na tržištu. Većina kladionica koristi sistem bonusa za korisnike. Naša rang lista predstavlja najbolje najnovije bonuse bez depozita od kladionica u Europi 2021.

Novi bonusi od kladionica na mreži

Program poticaja jedan je od kriterija za odabir kladionice. Raznovrsni bonusi dobrodošlice osmišljeni su kako bi privukli ciljanu publiku. S takvim nagradama igrači mogu kladiti bez deponiranja vlastitih sredstava. Obično su za bonuse bez depozita povezani brojni uslovi, kao što su:

 • Pretplata na stranice društvene mreže kladionice. Na ovaj način kladionice dobijaju lojalnu publiku bez trošenja na oglašavanje.
 • Prolazak potpune verifikacije, odnosno postupaka verifikacije identiteta.
 • Instaliranje mobilne aplikacije itd.

Istovremeno, obično postoje stroga ograničenja na kvote, vrste sportova za klađenje, vrstu tržišta itd.

Vrste bonusa

Bonus za registraciju bez depozita

Prednost bonusa bez depozita je u tome što ne morate financirati svoj račun da biste ga dobili. Trebate se registrirati i potvrditi svoj identitet samo na jedan od dostupnih načina, ako to zahtijeva kladionica. Mana je što je besplatna opklada obično manja od 1000 USD. Štaviše, postoji nekoliko ograničenja za njegovu upotrebu. Ponekad je prilično teško ispuniti sve uvjete klađenja za kladionicu za bonus. Ova ponuda je prvenstveno pogodna za početnike koji tek ulaze u posao klađenja. Bonus bi im pomogao da procijene vlastite snage bez trošenja ijednog penija. Naša lista sadrži najbolje bonuse za dobrodošlicu bez kladionica od kladionica.

Bonus na prvi depozit

Da biste ga dobili, morate se registrirati, proći provjeru i financirati svoj račun. Nakon toga dobit ćete besplatnu okladu koja je jednaka vašem prvom depozitu, ali ne prelazeći određeni fiksni iznos. Evropske kladionice daju u prosjeku 500 do 1000 dolara besplatnih oklada. Da biste povukli ova sredstva, morate ispuniti uvjete opklade. To obično traje 30 dana. Kladionica također može iznijeti niz zahtjeva za klađenjem. To mogu biti određene vrste oklada, minimalni limit kvota itd.

Bonus kodovi i promo kodovi

Postoje dvije vrste: jednokratna (za određenog igrača) i višenamjenska (za mnoge korisnike). Promo kodovi obično imaju datum isteka, tako da ćete promotivnu ponudu trebati aktivirati na vrijeme.

Kodove distribuiraju partneri kladionice, poput resursa informacija, medijskih ličnosti itd. Najpopularniji primjer su streameri igara. Mnogi od njih objavljuju promotivne kodove na svojim web stranicama i stranicama za emitovanje, obično se sastoje od njihovih pseudonima. Nakon aktiviranja ključa, korisnici dobivaju dodatni poticaj od kladionice. Ovaj oblik suradnje koristan je za sve strane:

 • Kladionice plaćaju za svaki put kada se koristi promotivni kôd. Na taj način mogu procijeniti isplativost oglašavanja.
 • Medijske ličnosti imaju svoju lojalnu publiku na koju mogu utjecati. S vremena na vrijeme čak dogovore i natjecanja u promotivnim kodovima. Tako uspijevaju privući veliki broj korisnika.
 • Igrači dobijaju nove nagrade od kladionica. Ali da biste ih koristili, ne morate nužno ispunjavati bilo kakve uvjete (polog, oklada itd.).

Besplatne oklade

Besplatna oklada je jednostavno oklada na određeni iznos novca pri čemu kladionica plaća ulog. To je prilika da se kladite bez rizika i isplatite neto dobitak ako oklada pobijedi. Na primjer, igrač ima besplatnu opkladu od 1000 dolara. Kladi se na kvotu 1.57. Ako oklada pobijedi, igrač dobiva 570 $.

Igrači dobijaju besplatne oklade za ispunjavanje određenih uslova:

 • Ponovno učitavanje računa
 • Verifikacija.
 • Klađenje na fiksni iznos u roku od nedelju ili mesec dana.
 • Kao povrat novca izgubljen opklade.

Besplatne oklade obično imaju ograničenja na kvote, rjeđe na vrstu tržišta. Neke kladionice daju besplatne oklade samo na određene turnire kako bi povećale svoju popularnost.

Bonusi za redovne igrače

Mnoge kladionice nude programe lojalnosti aktivnim kupcima. Pomoću takvih programa korisnici mogu kontinuirano ostvarivati ​​dodatni profit stavljanjem oklada. Uvjeti ovise o kladionici. Ali istaknimo općenite stavke:

 • Za svaku stavljenu opkladu (ili u slučaju izgubljene oklade) korisnik dobija bodove. Sustav dodjeljivanja ovih bodova ovisi o dva čimbenika: iznosu oklade i statusu igrača u programu vjernosti.
 • Na kraju izvještajnog perioda (uglavnom mjesec dana, rjeđe tjedno) bodovi se mogu koristiti za kupnju besplatnih oklada. U nekim kladionicama se bodovi mogu odmah povući na glavni račun ili koristiti za kupnju nagrada, na primjer, klupske robe.
 • Kako se bodovi skupljaju, status igrača raste. Što je status veći, brže se bodovi izdaju. Takođe, veličina primljenih besplatnih oklada ovisi o nivou igrača u programu lojalnosti

Glavna razlika od ostalih bonusa je u tome što nema ograničenja. Korisnici se mogu kladiti na bilo koji sport i događaj sa bilo kojim kvotama. Programi vjernosti korisni su za samu kladionicu, jer su kupci motivirani da daju više oklada kako bi dobili viši status. Veličina uplaćenog povrata novca nadoknađuje se maržom kladionice, koju svaka kladionica stavlja u obzir.

Iznad su najpopularnije nagrade. Takođe, mnoge kladionice povremeno održavaju takmičenja u sportskim predviđanjima s nagradama, ohrabruju kupce u čast praznika, pružaju nedeljne bonuse itd.

Povlačenje dobitaka

Kladionice na mreži koje ne nude bonuse za registraciju bez depozita postavljaju razna pravila koja moraju biti ispunjena da bi se povukla dobit. Uvjeti ovise o vrsti ponude:

 • Da biste podigli depozitni bonus, morate se kladiti na iznos koji premašuje iznos bonusa za X (u prosjeku 15-30) puta. Ovaj broj se naziva i opklada. Napredak klađenja prikazan je u ličnom području. U nekim kladionicama ne možete financirati račun tijekom bonus perioda. U suprotnom igrač riskira da ga kladionica kazni.
 • Povrat novca zahtijeva klađenje na fiksni iznos u roku od mjesec dana, sedmice ili drugog izvještajnog perioda. Određene kladionice mogu imati dodatna ograničenja na kvote, sport i tipove tržišta.
 • Besplatne oklade ne zahtijevaju posebno klađenje. Novac možete dobiti kada vaša oklada pobijedi. Međutim, mogu postojati ograničenja u pogledu vrste oklade i veličine kvota. Pravila ovise o kladionici.

Žeđ za dodatnim profitom među kladiteljima iznedrila je ono što se danas naziva „lov na bonuse“ ili „lov na bonuse“. Neki igrači neprestano mijenjaju kladionice u nadi da će dobiti bonus dobrodošlice. U stvari, ova taktika ne daje željene rezultate, jer se moraju ispuniti brojni uvjeti. Stoga iskusni korisnici ne preporučuju pribjegavanje takvoj shemi. Bolje je odabrati jednu ili nekoliko kladionica i neprestano igrati u njima.

 

Najbolji kladioničarski bonusi Ažurirano: Decembar 19, 2020 Autor: Damon

Srodni bonusi:

promo kodovi za cleos vip room