Bonus sistemi u online kasinima

0 Komentari

Uglavnom se bonuse čini da se online kockarnice ističu u odnosu na konvencionalne offline kockarnice. Takvi bonusi se nude kako bi privukli pridošlice i imaju dvojnu prirodu. Prije svega, način na koji se dobija bonus nije sasvim jasan, a drugo, ne treba zaboraviti zahtjev za klađenje. Razni kockarnice implementiraju različite mehanizme za upravljanje sistemima bonusa, i, kao što je većina nesuglasica povezana sa bonus uslovi, preporuča se pažljivo proučiti kako se mehanizam bonusa implementira u određenom kazinu prije nego što se počnu postavljati oklade.

Nedavno je u sistemu bonusa uvedeno mnogo promjena Microgaming, a većina online kockarnica počela je da daje besplatni bonus bez depozita novim igračima. Kada se igrač registruje u kasinu, oni dobijaju broj besplatnih okretaja koje moraju izvršiti u određenom vremenskom periodu. Osim toga, oni dobijaju kreditni saldo da bi počeli igrati. Kada vreme istekne, dobitak je igrač koji treba da zadrži. Štaviše, Microgaming je takođe počeo da koristi Clearplay zahteve za klađenje. Ovo omogućava razliku između gotovine i bonusa, što omogućava kasinu da automatski prenosi bonuse na račun igrača i održava ovaj proces transparentnim.

Kockarnice koje koriste kripto valutu nude bonus za određeni postotak početnog depozita igrača. Baš kao i svi ostali kockarnice, kriptološke kazine postavljaju svoje limite za depozit i bonus. Online kockarnice daju bonus kodove, i neophodno je da igrač prvo uvede ovaj kod, a zatim napravi depozit. Uslovi za klađenje mogu biti različiti u različitim kazinima. One se odnose samo na iznos bonusa i zanemaruju iznos depozita. Važno je napomenuti da igrač može samo povući dobitke stvorene uz pomoć bonusa, ali ne i sam bonus. Također je uobičajeno za kockarnice da odaberu brojne igre za ispunjavanje zahtjeva za klađenje.

Postoji veliki broj kockarnica koje nude bonus za prijavu koji je raspoređen na nekoliko depozita. Na ovaj način koristi se igrač koji nije voljan da uloži veliki iznos depozita odjednom. Još uvijek je potrebno unijeti bonus kod. Neki kockarnice sa Real Time Gaming sistemom mogu zahtijevati da i depozit i bonus budu pokrenuti, ali zahtjevi u ovom slučaju ne bi bili tako visoki. U slučajevima kada je samo bonus potreban, zahtevi su veći.

Online kockarnice koje implementiraju Vegas tehnologiju također daju bonus za raspodjelu na nekoliko depozita. Ponovo, iznos bonusa se razlikuje u zavisnosti od određenog kazina. Istovremeno, zahtjevi za klađenje su isti u svim kockarnicama. Potrebno je uložiti i depozit i bonus dvadeset puta igrajući naznačene igre. Bonus se prenosi na samostalni račun. Prvo, igrač stavlja opkladu sa računa sa bonusima, a onda, u slučaju bilo kakvog dobitka, oni se prebacuju na gotovinski račun. Takva kazina ne obavezuju igrača da unese bonus kod, a bonusi se automatski prebacuju na račun igrača. Ako igrač ne želi da koristi bonus, morat će o tome obavijestiti kazino prije nego što se uplati.

Bonus sistemi u online kasinima Ažurirano: April 8, 2019 Autor: Damon
Spread ljubav